Actorii principali din serialul "Umbre", printre care Şerban Pavlu, la East European Comic Con

Autor: Diana Pârvulescu Postat la 29 aprilie 2015 132 afişări

Actorii principali din cea mai amplă producţie HBO Europe realizată în România, serialul "Umbre", printre care Şerban Pavlu, Maria Obretin, Adreea Vasile şi Ştefan Velniciuc, vor fi prezenţi la East European Comic Con, care se va desfăşura, între 8 şi 10 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti.

Astfel, actorii Şerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Ştefan Velniciuc, Sergiu Costache şi Gabi Huian vor fi prezenţi pe scena de la Romexpo pe 9 mai, de la ora 16.00, şi vor răspunde întrebărilor publicului, dezvăluind amănunte inedite de pe platourile de filmare, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Umbre" este o dramă cu influenţe de comedie neagră şi spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere. Serialul "Umbre" are opt episoade şi este al treilea pe care HBO Europe îl produce în întregime în România. Producţia poate fi urmărită în întregime pe HBO GO.

Publicul are şansa să-i cunoască, între 8 şi 10 mai, pe Manu Bennett (Crixus din "Spartacus"), Robert Knepper (T-bag din "Prison Break"), John Noble (Walter Bishop din "Fringe", Denethor din "Stapanul Inelelor"), Kristian Nairn (Hodor din "Game of Thrones"), Osric Chau (Kevin Tran din "Supernatural") şi Dan Starkey (Strax din "Dr. Who"). Totodată, publicul va putea afla secretele din spatele canalului Vsauce chiar de la creatorul său, Michael Stevens, care va susţine o prezentare specială.

În plus, vor fi prezenţi cei de la Creative Monkeyz, Doza de Haş, Sector 7, 10 lucruri, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net şi Bobospider. Lor li se alătură artiştii Skies of Fire, Marco Santucci, Bobmeatbag şi Sycra, iar un "oaspete" aparte va fi Tronul de Fier din celebrul serial "Urzeala tronurilor/ Game Of Thrones", adus special în ţara noastră de HBO România.

Evenimentul se configurează şi drept o adevărată arenă a campionatelor, găzduind finala regională ESL SEE, dedicată gaming-ului, unde se vor întrece 16 ţări, precum şi Cosplay World Masters de unde vor pleca patru câştigători, reprezentanţi a patru ţări, în marea finală de la Lisabona. În plus, publicul va avea la dispoziţie o zonă de gaming dedicată relaxării, un concurs de cosplay separat de competiţia enunţată mai sus, un concurs de quiz, boardgames şi multe alte surprize.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi MyTicket, la preţul de 69 de lei, iar, în ultima săptămână, acesta vor costa 79 de lei.

East European Comic Con este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UMBRE,
HBO,
COMIC CON
/actualitate/actorii-principali-din-serialul-umbre-printre-care-serban-pavlu-la-east-european-comic-con-14176345
14176345
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.