Activişti de mediu şi localnici din Pungeşti, în GREVA FOAMEI până când Chevron va opri explorarea

Postat la 24 decembrie 2013 67 afişări

Un grup de activişti de mediu şi localnici din Pungeşti (Vaslui) au intrat în greva foamei marţi, ei spunând că vor menţine acest protest până când Chevron va opri activităţile de explorare a gazelor de şist în zonă, iar interdicţia de circulaţie în Siliştea şi Pungeşti va fi ridicată.

Activişti de mediu şi localnici din Pungeşti, în GREVA FOAMEI până când Chevron va opri explorarea

 Un număr de 19 persoane - cinci activişti de mediu şi 14 localnici din comuna Pungeşti - au intrat în greva foamei, pe termen nelimitat.

Ei spun că vor protesta astfel până când compania Chevron va opri activităţile de explorare a gazelor de şist în zonă, dar şi până când va fi ridicată interdicţia de circulaţie pe drumul judeţean Vaslui-Gârceni, în localităţile Siliştea şi Pungeşti.

"Am decis să intrăm în greva foamei în semn de nemulţumire faţă de activităţile desfăşurate în zonă de Chevron. Suntem hotărâţi să nu renunţăm până când compania petrolieră nu va renunţa la activitatea de explorare din zonă. De asemenea, protestăm şi faţă de măsura luată de Poliţie, de restricţionare a traficului pe drumul judeţean Vaslui-Gârceni, în localităţile Siliştea şi Pungeşti", a spus Alexandru Lupe, unul dintre cei cinci activişti de mediu care au intrat în greva foamei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/activisti-de-mediu-si-localnici-din-pungesti-in-greva-foamei-pana-cand-chevron-va-opri-explorarea-11817443
11817443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.