ACCIDENT feroviar în Bulgaria: Un tren cu cisterne de propan a deraiat şi a explodat/ Cel puţin patru oameni au murit - FOTO

Autor: Raluca Manga Postat la 10 decembrie 2016 136 afişări

Cel puţin patru persoane au murit după ce un tren de marfă încărcat cu cisterne cu propan a deraiat în nord-estul Bulgariei, iar apoi a avut loc o explozie, au anunţat serviciile de urgenţă, citate de BBC News online.

La ora locală 05.40, cisterne cu propan încărcate într-un tren de marfă au explodat după ce acesta a deraiat în apropiere de localitatea Hitrino, în timp ce circula pe linia Ruse-Varna, anunţă agenţia Novinite.

Potrivit agenţiei bulgare de presă BTA, peste 20 de persoane au fost spitalizate prezentând răni şi fracturi după incidentul care a avut loc în oraşul Hitrino.

Localnicii au fost evacuaţi ca măsură de precauţie, a spus un poliţist.

Cel puţin 20 de clădiri au fost distruse în explozie, a declarat şeful departamentului de Pompieri din Bulgaria, Nikolai Nikolov.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BULGARIA,
ACCIDENT,
TREN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.