Accesoriul unic pe care îl poartă Rafael Nadal la Wimbledon, în timpul meciurilor de tenis. Costă peste 700.000 de lire sterline

Autor: Ioana Matei Postat la 08 iulie 2019 405 afişări

Accesoriul unic pe care îl poartă Rafael Nadal la Wimbledon, în timpul meciurilor de tenis. Costă peste 700.000 de lire sterline

Dintre cei 128 de bărbaţi care concurează la Wimbledon, doar unul poartă un ceas de lux. Rafael Nadal, proaspăt întors de la a 12-a sa victorie din Paris, poartă şi de această dată ceasul Richard Mille RM27-03 pe teren. Ceasul costă 712.000 de lire sterline şi are o carcasă colorată cu roşu şi galben la designul căreia chiar el a ajutat, inspirat de steagul spaniol, potrivit FT.

Parteneriatele de acest tip reprezintă un segment important de business pentru producătorii de ceasuri. Hublot şi TAG Heuer cheltuie între 100 de milioane de dolari şi 90 de milioane de dolari pe sponsorizările de acest tip, în timp ce Omega cheltuie până la 160 milioane de dolari, iar Rolex, 180 de milioane de dolari, potrivit Sponsorize. Nadal s-a asociat cu producătorul de cesuri Richard Mille din 2008.

„Richard m-a contactat, a venit la casa mea din Mallorca şi a pus un ceas foarte greu pe încheietura mea, spunând că vrea să îl port în timp ce joc. Dar era de fapt o glumă, modul lui de a sparge gheaţa. Ideea era să creăm un ceas suficient de puternic şi uşor pentru a putea fi purtat în timpul jocului.”

RM27 cântăreşte doar 20 de grame şi a fost purtat pentru prima dată de către Nadal la US Open, în 2010.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafael nadal,
costuri,
wimbledon,
ceas,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.