A găsit o oportunitate de afaceri şi a investit peste 500.000 de euro pentru a revoluţiona o întreagă industrie din România

Postat la 14 martie 2018 352 afişări

Sunt foarte multe hoteluri din România care nu au nici măcăr un soft de gestiune, care ţin evidenţa rezervărilor pe „cearşaf”.

A găsit o oportunitate de afaceri şi a investit peste 500.000 de euro pentru a revoluţiona o întreagă industrie din România

Compania Juvo Hospitality România a dezvoltat împreună cu grupul american Vertical Booking un software dedicat industriei hoteliere menit să pună hotelurile de pe piaţa locală „pe harta online” la nivel global şi să automatizeze gestiunea operaţiunilor interne, investiţia iniţială ridicându-se la circa 500.000 euro. Pentru anul acesta, ţinta Juvo Hospitality este de a semna 120 de contracte pe plan local. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.