A găsit 9.000 de dolari uitaţi pe o masă, dar ce a făcut cu ei a uimit pe toată lumea

Postat la 22 septembrie 2016 381 afişări

A găsit 9.000 de dolari uitaţi pe o masă, dar ce a făcut cu ei a uimit pe toată lumea

Un agent de pază dintr-un mall din municipiul Arad a returnat suma de peste 9.000 de dolari americani pe care un bărbat i-a uitat pe o masă din centrul comercial, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 Agentul este angajat de câteva săptămâni al firmei care asigură paza unui mall din municipiul Arad, iar marţi a găsit pe o masă din zona food court o geantă uitată, în care se aflau peste 9.000 de dolari americani.

"Agentul de pază de la etajul doi a găsit o geantă în zona food court pe care a dus-o în dispecerat. După verificările făcute de directorul tehnic al centrului comercial, dispecerul de serviciu, şeful de tură şi agentul de la etajul doi, s-a constatat că în geantă se aflau următoarele valori: un laptop, un paşaport, două CD-uri, un caiet cu mai multe acte şi suma de 9.068 de dolari. După scurt timp persoana care uitase geanta s-a prezentat la dispecerat, ridicând bunurile pe baza de proces verbal”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, marketing managerul centrului comercial, Alexandra Pop.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uitare,
gasire,
gest,
agent,
centru comercial,
paza,
americani,
arad

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.