A dat lovitura! Câştigă 142.000 de euro pe secundă şi totul durează nouă minute. Ce trebuie să facă pentru a încasa cecul fabulos

Postat la 31 decembrie 2018 113 afişări

Floyd Mayweather, pugilist neînvins în carieră, a acceptat să se bată într-un demonstrativ în Japonia împotriva lui Tenshin Nasukawa, un campion japonez din kickbox şi MMA. Meciul are loc la 31 decembrie şi "Money", care l-a bătut şi pe Connor McGregor, un alt star al luptelor în cuşcă ce a urcat în ringul de box cu americanul, va încasa o bursă fabuloasă: 77 de milioane de euro pentru o dispută de nouă minute, adică va lua 142.470 de euro pentru fiecare secundă.

A dat lovitura! Câştigă 142.000 de euro pe secundă şi totul durează nouă minute. Ce trebuie să facă pentru a încasa cecul fabulos

"Nu va fi o luptă oficială, va fi un meci demonstrativ. Cel mai bine plătit din istorie. Doar pentru a promova acest eveniment s-a plătit o sumă cu 7 cifre, doar pentru a vorbi despre acest spectacol, este o nebunie. Regulile vor fi cele ale unui meci demonstrativ. Mă voi mişca timp de 9 minute.

Este evident că, în ciuda faptului că m-am retras, încă mai pot să profit de astfel de ocazii. Am tot timpul apariţii în lumea întreagă şi câştig astfel o grămadă de bani", a spus Mayweather despre partida de trei reprize a tot atâtea minute fiecare. El este unul dintre cei mai bogaţi sportivi din lume, având o avere de sute de milioane de dolari.

"Nimeni nu l-a învins pe adversarul meu în trecut şi aş vrea să fiu eu cel care face istorie. Pumnul meu poate schimba istoria. Nu vreau neapărat anumite reguli, cu sau fără lovituri de picior. Adversarul meu pare mai înalt decât este, dar cred că îl pot lovi", a spus şi Nasukawa.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incasari,
castigare,
lovitura,
box,
meci

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.