9 companii care plătesc vacanţele angajaţilor

Autor: Ioana Matei Postat la 21 octombrie 2018 114 afişări

Aveţi impresia că cheltuiţi prea mulţi bani pe vacanţe? Poate ar trebui să luaţi în calcul o schimbare de profesie, în contextul în care există anumite companii care îşi plătesc angajaţii să călătorească, ca beneficiu extra-salarial. Iată câteva dintre ele, potrivit realimple.com, care citează site-ul de recenzii de joburi Glassdoor:

9 companii care plătesc vacanţele angajaţilor

1. Airbnb

Site-ul care ajută numeroşi călători să găsească variante autentice de cazare, deseori mai ieftine decât cazările obişnuite, oferă angajaţilor bonuri de călătorie de câte 2.000 de euro pe an.

2. BambooHR

La fel ca în cazul Airbnb, compania de tehnologie BambooHR vrea să îmbunătăţească viaţa angajaţilor prin oferirea a câte 2.000 de euro în fiecare an, doar pentru vacanţe, beneficiu pe care îl numesc ”vacanţă plătită”.

3. Compania Evernote, care deţine aplicaţia ace ajută oamenii să îşi organizeze munca şi să colaboreze pentru diferite proiecte oferă angajaţilor zile nelimitate de vacanţă şi câte 1.000 de euro în fiecare an pentru aceasta.

4. Expedia

Site-ul de rezervări Expedia îşi ajută angajaţii să vadă lumea. Angajaţii companiei primesc o rambursare pentru călătorii cuprinsă între 250 şi 750 de euro pe an, precum şi discount-uri la achiziţiile făcute pe site.

5. FullContact

O companie de tehnologie care ajută afacerile, dar şi persoanele să întreţină relaţii de muncă, FullContact oferă câte 7.500 de euro pe an angajaţilor ca să călătorească şi nu li se permite să muncească atunci când sunt plecaţi.

6. Moz

Compania de software marketing oferă o extindere a pachetului de vacanţă. Angajaţii primesc 21 de zile de concediu plătit, şapte zile de concediu de boală, 10 zile de vacanţă şi 3.000 de euro pentru cheltuieli de călătorii.

7. Travelzoo

În pofida numelui, Ofertele platformei Travelzoo nu se limitează la călătorii. Site-ul agregă deal-uri de entertainment şi de la companii locale. Totuşi, oferă angajaţilor 1.500 de euro pentru călătorii şi trei zile de concediu plătit suplimentare.

8. TripAdvisor

La fel ca Expedia, TripAdvisor oferă angajaţilor beneficii angajaţilor pentru ca ei să călătorească şi să experimenteze ceea ce site-ul promovează. Angajaţii primesc cel puţin 250 de euro pe an pentru călătorii, sumă care creşte pe măsura dobândirii vechimii în companie. Primesc totodată discount-uri pentru rezervările făcute pe site.

9. United Airines

Angajaţii operatorului aerian primesc discount-uri pentru biletele de avion.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
angajati,
vacanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.