5.000 de români au solicitat un card de credit în prima lună de la lansarea sa pe piaţa locală

Autor: Georgiana Călin Postat la 15 martie 2017 196 afişări

AXI Card, un nou card de credit cu valabilitate internaţională, care asigură acces la finanţare, indiferent de situaţia financiară şi socială a deţinătorilor, a atras, în numai o lună de la lansare, peste 5.000 de solicitanţi. 1.600 de solicitări au fost deja aprobate şi peste 1.000 carduri au ajuns deja la clienţi, a anunţat AXI Finance IFN S.A., recent intrat pe piaţa din România.

5.000 de români au solicitat un card de credit în prima lună de la lansarea sa pe piaţa locală

AXI este un card de de credit fără comisioane de emitere sau de administrare şi fără comisioane aplicabile tranzacţiilor efectuate pe piaţa locală, inclusiv la bancomatele din România. Compania consideră că interesul de care se bucură produsul său se explică prin procedura simplificată de solicitare la distanţă a cardului, ce se poate realiza telefonic sau online, fără a completa prealabil un formular. 

Piaţa cardurilor de credit din România se află pe un trend constant ascendent, în ultimii ani înregistrând o creştere puternică a utilizării şi ajungând la o piaţă de circa 2,65 milioane de carduri. Cu toate acestea, rata de penetrare raportată la populaţie este mult sub nivelul din majoritatea statelor europene, unde media ajunge la un card de credit de persoană. Astfel, sunt create premize bune pentru o dezvoltare de succes a brandului AXI în ţara noastră. Analizele noastre arată că românii au nevoie de un instrument de plată flexibil şi comod, precum cardul AXI. De aceea, suntem încrezători că zecile de mii de clienţi pe care îi vizăm începând din acest an îşi vor pune încrederea în noi şi se vor convinge de beneficiile acestui produs", a declarat Laur Emilian, CEO AXI Finance în România.

Acest produs este deja binecunoscut pe piaţa din Bulgaria sub denumirea de White Card, unde are peste 60.000 de utilizatori activi. AXI Finance este divizia internaţională a companiei bulgare Access Finance Ltd., care iese în premieră pe piaţa internaţională odată cu lansarea din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.