300 de elevi au învăţat cum să se poarte la un interviu

Autor: Ioana Matei Postat la 04 iulie 2013 134 afişări

300 de elevi de clasa a IX-a din trei licee din Bucureşti au participat la cursuri de bune maniere în cadrul proiectului „Bunele maniere – calea spre suces”. După ce au încheiat cursurile, tinerii din cele trei licee au realizat un spectacol de teatru prin care au surprins momente importante din viitorul lor, printre care şi interviul de angajare

300 de elevi au învăţat cum să se poarte la un interviu

Scopul spectacolului este repoziţionarea bunelor maniere ca fiind “mereu în trend”, dar şi ilustrarea faptului ca elevii sunt dornici să afle cât mai multe despre acestea. 

Asociaţia  Manieres a avut ca obiective în cadrul acestui proiect ajutarea tinerilor în definirea unui sistem de valori şi construirea imaginii personale şi profesionale.Spectacolul de teatru construit de tineri urmează să fie jucat în diverse spaţii publice - metrou, baruri şi parcuri. 

Asociaţia Manieres a fost înfiinţată în 2010 şi are ca scop realizare de cursuri de dezvoltare personală a copiilor şi tinerilor. Până în prezenT, la cursurile acestora au fost peste 1500 de participanţi din grădiniţe, şcoli şi licee atât din sistemul de învătământ de stat cât şi privat. Poiectul a fost finanţat prin Programul Tineret în Acţiune.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/300-de-elevi-au-invatat-cum-sa-se-poarte-la-un-interviu-11086014
11086014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.