20 de ambarcaţiuni se vor întrece pe Marea Neagră

Autor: Ioana Matei Postat la 05 iunie 2013 75 afişări

"Ieşim pe mare pentru a ne explora în primul rând propriile limite şi apoi pentru a ne întrece cu ceilalţi. Ieşim pentru a promova un sport nobil, în care deja pãşesc sute de români în fiecare an, elevi ai diverselor şcoli de yachting. Unii dintre ei ne vor fi chiar colegi de echipaj." a declarat Lucian Mîndruţã, skipperul velierului Echipei de Yachting Ţiriac Auto referindu-se la competiţia Regata “Poseidon”.

20 de ambarcaţiuni se vor întrece pe Marea Neagră

La start sunt aşteptate un numãr de peste 20 de ambarcaţiuni cu vele, împãrţite în douã clase (A şi B), iar fiecare dintre acestea poate să ajungă la un numãr de zece  persoane/echipaj.

Startul Regatei Poseidon se va da în data de opt iunie din Marina Mangalia cu sosire în aceeaşi zi în Marina Eforie, competitorii fiind însoţiţi pe tot parcursul de ambarcaţiunile organizatorilor şi de presã. Competiţia face parte din Calendarul Competiţional pe anul 2013 stabilit de cãtre Federaţia Românã de Yachting, alãturându-se altor evenimente de gen desfãşurate în Marea Neagrã şi incluse în Trofeul Black Sea Sailing 2013.

Trofeul B 2013 debuteazã cu Regata “Poseidon”, etapã ce se va desfãşura în perioada 7-9 iunie 2013, în zona Marinei Eforie. Regata Poseidon este un eveniment competiţional organizat de Black Sea Sailing Assoctiation în colaborare cu Nautic Life, FAPT Sailing Club şi Marina Eforie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/20-de-ambarcatiuni-se-vor-intrece-pe-marea-neagra-10930747
10930747
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.