18 milioane de oameni au răspuns la această întrebare. După centralizarea rezultatelor, surpriza a fost totală

Postat la 19 iunie 2015 105 afişări

18 milioane de oameni au răspuns la această întrebare. După centralizarea rezultatelor, surpriza a fost totală

O companie de consultanţă a decis, însă, să vadă cât de mulţumiţi sunt pasagerii de anumite condiţii ale marilor operatori aerieni. Pentru asta a testat 245 de operatori aerieni din întreaga lume. Ce a ieşit este o adevărată surpriză.

O companie de consulanţă şi-a propus să vadă ce părere au pasagerii despre condiţiile de igienă şi curăţenie din avioanele a 245 de operatori aerieni.

Peste 18 milioane de pasageri au fost întrebaţi care a fost cel mai curat avion cu care au zburat. După centralizarea răspunsurilor, compania de consultanţă a desemnat cea mai curată companie aeriană din lume.

Care este cea mai curată companie aeriană din lume

Urmărește Business Magazin

/actualitate/18-milioane-de-oameni-au-raspuns-la-aceasta-intrebare-dupa-centralizarea-rezultatelor-surpriza-a-fost-totala-14472151
14472151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.