100 Tineri manageri de top. Ioana Macarie, MOL România: Găsesc acest domeniu dinamic şi fascinant, unde impactul muncii noastre este vizibil şi măsurabil

Postat la 04 august 2023 73 afişări

100 Tineri manageri de top. Ioana Macarie, MOL România: Găsesc acest domeniu dinamic şi fascinant, unde impactul muncii noastre este vizibil şi măsurabil

Lead Buyer, MOL România Petroleum Products, 37 de ani


Cifră de afaceri (2022): Â9,2 mld. lei

Profit net: +184,4 mil. lei

Număr de angajaţi: 258


Ioana Macarie şi-a început cariera la MOL România acum 17 ani, în departamentul de relaţii cu clienţii, unde a fost operator, iar apoi supervizor. A continuat apoi în departamentul Corporate Services în diferite roluri: office manager, general materials & services purchaser, purchaser and local OD&CG Focal Point, iar din 2016 este lead buyer şi se ocupă de achiziţiile indirecte şi coordonarea buyerilor alocaţi pe acest segment.

O VIZIUNE PENTRU VIITOR

„Aspiraţia mea este să evoluez spre un rol de coordonare mai extins, în timp ce rămân dedicată domeniului achiziţiilor. Găsesc acest domeniu dinamic şi fascinant, unde impactul muncii noastre este vizibil şi măsurabil. Contribuţia mea la reducerea costurilor şi îmbunătăţirea eficienţei proceselor oferă o satisfacţie imensă. În plus, varietatea proiectelor pe care le avem în derulare înseamnă că există întotdeauna ceva nou şi plin de provocări.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.