100 Tineri manageri de top: Cătălin Profir, Encorsa

Postat la 27 iulie 2023 43 afişări

100 Tineri manageri de top: Cătălin Profir, Encorsa

Cofondator, Encorsa, 37 de ani


Cifră de afaceri (2022): +4,1 mil. lei

Profit net: 0,2 mil. lei

Număr de angajaţi: 22


Cătălin Profir este cofondator al companiei Encorsa, integrator de tehnologii de digitalizare şi automatizare procese de business, fiind printre primii antreprenori ce au propus conceptul de low-code în România. Deţine o experienţă antreprenorială de peste 15 ani, fiind implicat în peste 150 de proiecte de dezvoltare software, în principal în mediul enterprise, atât privat, cât şi la nivel guvernamental. De-a lungul timpului, Cătălin a fondat trei companii de software şi a participat la mai multe iniţiative de tip spin-off.

O VIZIUNE PENTRU VIITOR

„În primul rând, leadershipul trebuie să ofere viziune organizaţiei, să creeze sens pentru membrii săi şi să traducă acest sens în obiective  care să-i motiveze pe oameni. Inteligenţa artificială nu face decât să crească apetitul pentru a da mai mult sens acţiunilor noastre şi pentru a accelera nevoia de diferenţiere între ceea ce este specific uman şi ceea ce poate fi obţinut prin intermediul computerelor avansate.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.