10 masini mai scumpe de 1 milion de dolari (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 noiembrie 2011 484 afişări

Pagani, Bugatti, Jaguar sau Aston Martin sunt numai câţiva dintre producătorii auto care vând în prezent maşini de cel puţin un milion de dolari.

Nu e vorba însă de maşini de colecţie. Pentru astfel de exemplare, preţurile pot ajunge la licitaţie chiar de ordinul zecilor de milioane de dolari, mai ales dacă este vorba de maşini produse în serie limitată, în urmă cu cel puţin câteva decenii.

Maşinile care costă cel puţin un milion de dolari sunt maşini le lux, foarte puternice, de asemenea fabricate în ediţie limitată - de regulă cel mult 100 de exemplare, pe care clienţii cu conturi grase la bancă le pot cumpăra în prezent direct de la producător.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Maşini,
Aston Martin,
Pagani,
Bugatti,
Jaguar
/actualitate/10-masini-mai-scumpe-de-1-milion-de-dolari-galerie-foto-8932575
8932575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.