10 locuri spectaculoase în care să îţi petreci noaptea de Anul Nou

Autor: Andra Stroe Postat la 27 decembrie 2018 263 afişări

Fie că vorbim de petreceri răsunătoare sau mese festive rafinate, următoarele oraşe se menţin an de an în topul celor mai frumoase destinaţii pentru a-ţi petrece noaptea de Revelion, iar elementul-cheie este reprezentat de focurile de artificii spectaculoase. Iată care sunt cele mai bune zece destinaţii pentru o privelişte de neuitat în noaptea dintre ani, potrivit CNN:

10 locuri spectaculoase în care să îţi petreci noaptea de Anul Nou

1.Sydney

Sydney, Australia, este primul mare oraş internaţional care salută Anul Nou la miezul nopţii. Spectacolosul foc de artificii are loc în portul Sydney, iar Opera oferă un fundal perfect. Iar ca bonus, a doua zi vă puteţi bronza pe cele mai frumoase plaje ale oraşului. 

2.Hong Kong

Pe lângă focurile de artificii grandioase din portul Victoria, programate să pornească pe ritmul muzicii, Hong Kong oferă şi o mulţime de spectacole de teatru, dans şi circ la trecerea dintre ani.

3.Bangkok

Bankok este una dintre cele mai renumite destinaţii pentru viaţa de noapte, iar noaptea de Anul Nou nu face excepţie. Dacă iubiţi petrecerile, zgomotul şi distracţia, Bangkok este oraşul ideal pentru a vă petrece Revelionul.

4.Dubai

Burj Khalifa din Dubai este cea mai înaltă clădire din lume (828 metri), iar focul de artificii pe care îl oferă de Revelion reprezintă un spectacol de neuitat. Iar a doua zi vă puteţi bucura de o masă la un restaurant luxos, o tură de cumpărături la mallurile ultra-moderne sau o plimbare pe plajă.

5.Moscova

Piaţa Roşie din Moscova oferă una dintre cele mai reci, dar şi una dintre cele mai atrăgătoare destinaţii pentru vizionarea focului de artificii de Anul Nou. Pe lângă asta, puteţi programa o vizită la mormintele unora dintre cele mai cunoscute personalităţi istorice, ca cel al liderului comunist Vladimir Lenin sau puteţi faceun tur al relicvelor războiului rece din perioada sovietică.

6.Cape Town

Cape Town nu este doar unul dintre cele mai frumoase orase din Africa, ci şi din lume. Iar petrecerile de Anul Nou îl fac an de an din ce în ce mai spectaculos.

7.Londra

Una dintre cele mai apreciate variante pentru a vedea focurile de artificii din Londra este o croazieră pe râul Tamisa, iar apoi puteţi continua petrecerea în pub-urile britanice din centrul oraşului.

8.Rio de Janeiro

Dacă vă doriţi să întâmpinaţi Anul Nou alături de alte 2 milioane de oameni, pe o plajă caldă, Rio de Janeiro este soluţia.

9.New York

În New York puteţi urmări celebrul spectacol oferit de globul din Times Square, decorat cu mii de cristale şi luminiţie, care coboară la miezul nopţii, element devenit deja tradiţie. Sfera a coborât pentru prima în 1907, urmând apoi un spectacol annual, cu excepţia a doi ani în timpul celui de-al doilea război mondial.

10.Las Vegas

Renumit pentru lumini, cazinouri şi viaţa de noapte, Las Vegas nu face rabat de la distracţie şi spectacol nici în noaptea dintre ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anul nou,
artificii,
spectaculos

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.