Lucrează de 15 ani în industria auto, evoluând constant, iar acum este responsabilă de tot ce înseamnă managementul de produs

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 14 iulie 2017 367 afişări

Monica Constantin a debutat în industria auto în urmă cu 15 ani, după ce a absolvit Facultatea de Limbi Străine la Universitatea din Bucureşti, evoluând constant, de la assistant manager la product manager la Mercedes-Benz Cars.

Lucrează de 15 ani în industria auto, evoluând constant, iar acum este responsabilă de tot ce înseamnă managementul de produs

Începând din ianuarie 2008, ea este responsabilă de coordonarea tuturor activităţilor şi proceselor legate de managementul de produs: planificarea producţiei, strategia de preţ locală, poziţionarea în mod optim a produselor în segmentul premium, monitorizarea stocurilor, derulare, facturare, transport şi logistică, contribuind astfel împreună cu echipa la dezvoltarea strategiei de brand şi susţinerea partenerilor autorizaţi pentru a le oferi clienţilor cea mai bună experienţă cu brandul Mercedes-Benz. 

Începând cu aprilie 2017, Monica Constantin va coordona un departament nou, Order Management Center, care va asigura furnizarea optimă de autoturisme Mercedes-Benz şi smart către pieţele Daimler.

O nouă provocare personală, spune ea, a adus-o din nou la facultate: „Studiez din pasiune psihologia, în cadrul Universităţii Titu Maiorescu. Sunt deja în anul II şi îmi doresc să pot folosi cunoştinţele şi experienţele acumulate atât pentru dezvoltarea personală, cât şi a echipei”. Obiectivul principal al diviziei Mercedes-Benz Cars atât la nivel local, cât şi central, subliniază Monica Constantin, este menţinerea brandului Mercedes-Benz pe prima poziţie în segmentul premium. „În acest sens, o reacţie rapidă  la provocări, o abordare mai pragmatică şi creativă, o responsabilizare a membrilor echipei, un nou mod de gândire atât la nivel individual cât şi la nivel de companie, toate acestea pot conduce la o mai bună adaptare la schimbările din mediul de business.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.