Terapia-Ranbaxy va finaliza investiţii de zece milioane de euro la Cluj-Napoca în 2014

Autor: Razvan Muresan Postat la 13 ianuarie 2014 404 afişări

Terapia-Ranbaxy va finaliza investiţii de zece milioane de euro la Cluj-Napoca în 2014

Principalele obiective de business ale şefului Terapia-Ranbaxy, Dragoş Damian, în 2014 sunt următoarele:

Finalizarea execuţiei proiectelor de investiţii capitale în valoare de zece milioane de euro de pe platforma industrială din Cluj-Napoca, care urmăresc să creeze din site-ul operaţional un hub regional de dezvoltare, producţie şi distribuţie de medicamente, de studii clinice, de laboratoare de calitate şi de IT.

Optimizarea capitalului de lucru, care are ca obiective reducerea riscului de neîncasare a creanţelor prin implemenetarea unor mecanisme de asigurare şi reducerea stocurilor de materii prime, materiale şi produs finit.

Continuarea automatizării managementului relaţiilor cu clienţii în aşa fel încât modelul comercial al companiei să fie perceput ca un one-stop-shop de clienţii B2C.

Crearea unui incubator de excelenţă pentru dezvoltarea resurselor umane, având în vedere nevoia de competenţe avansate, atât tehnice, cât şi manageriale, ale industriei.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/terapia-ranbaxy-va-finaliza-investitii-de-zece-milioane-de-euro-la-cluj-napoca-in-2014-11895798
11895798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.