RCS&RDS lansează abonamentul de 5 EURO cu minute nelimitate în TOATE reţelele din România şi Uniunea Europeană

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 aprilie 2014 12000 afişări

RCS&RDS lansează abonamentul de 5 EURO cu minute nelimitate în TOATE reţelele din România şi Uniunea Europeană

Compania RCS&RDS a lansat abonamentul de 5 euro prin care oferă clienţilor săi de televiziune şi cablu TV minute nelimitate în toate reţelele din România şi Uniunea Europeană. Noul pachet cu servicii de telefonie este disponibil la nivel naţional. Costul unui SMS trimis este de un cent.. 

Abonaţii RCS&RDS pot cumpăra pachetul la un tarif lunar de şapte euro dacă sunt abonaţi doar la unul dintre aceste servicii. Clienţii fără abonament la serviciile de internet sau televiziune ale companiei pot contracta pachetul Digi Mobil Optim Nelimitat la tariful de 10 euro lunar. 

Abonamentul include şi internet pe mobil nelimitat (primii 5GB trafic fără limitare de viteză).

RCS&RDS a avut anul trecut afaceri de aproximativ 400 mil. euro în România. Compania, controlată de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea, este cel mai mare furnizor de servicii de televiziune şi internet fix de pe piaţă şi al doilea jucător de pe piaţa de telefonie fixă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rcs&rds,
abonament,
romania,
uniunea europeana
/business-hi-tech/telecom/rcs-rds-lanseaza-abonamentul-de-5-euro-cu-minute-nelimitate-in-toate-retelele-din-romania-si-uniunea-europeana-12518263
12518263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.