Razer lansează propriul magazin de jocuri video

Autor: Florin Casota Postat la 06 aprilie 2018 195 afişări

Razer, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de produse de gaming la nivel mondial, a lansat o nouă platformă digitală de distribuţie pentru jocurile PC. Razer Game Store este disponibil de astăzi la nivel global, inclusiv în România.

Razer lansează propriul magazin de jocuri video

Razer Game Store oferă acces la mii de jocuri de PC în format digital şi recompensează utilizatorii pentru fiecare achiziţie. Jocurile sunt livrate sub formă de chei de produs ce pot fi activate pe Steam sau pe Uplay.

Având în vedere poziţia de lider a Razer în domeniul perifericelor de gaming, a laptop-urilor şi a aplicaţiilor de tip software, Razer Game Store reprezintă următorul pas în extinderea ecosistemului său pentru gameri.  

Când utilizatorii achiziţionează jocuri de pe Razer Game Store, ei primesc acces la oferte exclusive, vouchere Razer Game Store, reduceri la perifericele Razer din RazerStore sau alte beneficii.

Datorită sistemului de recompense, achiziţionarea de jocuri din Razer Game Store oferă mai multă valoare adăugată decât în cazul oricărui alt magazin digital.

“Fiind şi noi gameri, suntem conştienţi de importanţa unei oferte bune, iar Razer Game Store oferă acest lucru fiecărui utilizator”, a declarat Min-Liang Tan, co-fondator şi CEO al Razer.

În momentul lansării, de Razer Game Store se vor putea bucura într-o formă localizată, cu metode de plată şi suport dedicat, locuitorii din SUA, Marea Britanie, Germania şi Franţa. Restul ţărilor din Europa, inclusiv România, au acces la versiunea în limba engleză cu preţurile afişate în Euro.

Alte ţări din afara Europei au acces la o interfaţă globală cu preţuri exprimate în dolari americani.

Catalogul Razer Game Store include jocuri de la Ubisoft, Bethesda, Bandai Namco, Deep Silver, Rockstar şi mulţi alţii. Jucătorii vor avea acces la jocuri aşteptate printre care “The Crew 2” şi “Pillars of Eternity II: Deadfire”, dar şi cele mai mari hituri deja lansate precum “Grand Theft Auto V”, “Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands”, “Cuphead” şi “Dishonored: Death Of The Outsider”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.