Clever Taxi lansează un serviciu dedicat companiilor

Autor: Florin Casota Postat la 09 octombrie 2017 477 afişări

Clever Taxi, cea mai mare aplicaţie de e-hailing din România, anunţă lansarea oficială a serviciului Clever Corporate, platformă de vouchere digitale pentru transportul angajaţilor. Acesta a fost testat în ultimul an cu un număr limitat de firme, iar acum este disponibil tuturor companiilor din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov.

Clever Taxi lansează un serviciu dedicat companiilor

Utilizatorii vor putea plăti direct în aplicaţie, fără să mai fie nevoie să folosească vouchere fizice cu sume fixe. Clever Corporate facilitează accesul la mii de şoferi de la peste 50 de companii din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov. Accesul angajaţilor în platformă se face prin mail sau număr de telefon, iar limitele de buget pot fi setate zilnic, lunar sau pe călătorie. Pentru a sărbători îmbunătăţirile aduse serviciului, Clever Corporate oferă în luna octombrie un discount de până la 33% pentru toate cursele.

Platforma Clever Corporate asigură un sistem de administrare complex, oferind control complet asupra costurilor, dar şi detalii despre activitatea fiecărui angajat. Compania poate seta limite de buget şi poate opta pentru a primi o singură factură cumulată la final de lună, fapt ce contribuie la eficientizarea operaţiunilor contabile. Serviciul generează rapoarte detaliate despre cursele efectuate şi costuri.

Serviciul se adresează companiilor care oferă angajaţilor transport urban decontat prin servicii de taxi. Clever Corporate este util pentru afacerile unde programul de lucru se prelungeşte dincolo de ora 22:00, antreprenorii care călătoresc cu taxiul şi vor să-şi deconteze transportul sau companiile ai căror angajaţi se deplasează în interes de serviciu. Cursele angajaţilor trebuie să fie făcute doar prin intermediul aplicaţiei Clever Taxi pentru a putea fi decontate de angajator.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.