Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Influencer Accelerator, aplicaţie software şi program de dezvoltare pentru creatorii de conţinut online

Postat la 03 martie 2024 22 afişări

Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Influencer Accelerator, aplicaţie software şi program de dezvoltare pentru creatorii de conţinut online

Aplicaţia este accesibilă pe web, dar şi pe smartphone (IOS & Android). Aceasta deţine unelte de analiză de date care permit echipei MOCAPP să măsoare evoluţia fiecărui influencer şi să identifice oportunităţile sale de creştere.

Descrierea inovaţiei:

Aplicaţia este accesibilă pe web, dar şi pe smartphone (IOS & Android). Aceasta deţine unelte de analiză de date care permite echipei MOCAPP să măsoare evoluţia fiecărui influencer şi să identifice oportunităţile sale de creştere.

Influencer Accelerator oferă o curriculă modulară, pe care creatorii de conţinut o pot combina în funcţie de nevoile lor individuale. De asemenea, au acces la sesiuni de mentorat cu experţi de nivel european, în cadrul cărora primesc feedback şi informaţii concrete, relevante.

Ca parte integrantă din curriculă, participanţii pot face parte din campanii cu branduri partenere, astfel încât să îşi poată îmbunătăţi în mod unic skillurile şi stilul, construindu-şi amprenta personală în contexte reale.

Programul combină elemente de mentorat, educaţie şi comunitate şi include sesiuni de coaching individuale, oferite de mentori cu experienţă din diferite industrii şi ţări. Temele abordate includ strategia de conţinut, branding personal, negocierea contractelor, etică, copyright şi legislaţie.

Elementul de noutate:

Aplicaţia Influencer Accelerator este o unealtă pentru educaţie nonformală în format online (remote) în industria publicităţii online şi a zonei de influencer marketing.

Efectele inovaţiei:

Influencer Accelerator va contribui la ridicarea standardelor şi profesionalizarea marketingului cu influenceri. Prin educarea influencerilor despre importanţa transparenţei, practicilor etice şi comunicării eficiente, programul poate ajuta la îmbunătăţirea calităţii şi credibilităţii campaniilor publicitare conduse de influenceri. Acest lucru va conduce, la rândul său, la publicitate mai eficientă.

De asemenea, pe măsură ce influencerii dobândesc o înţelegere mai profundă a marketingului, brandingului şi altor domenii conexe, ei pot transmite această cunoştinţă publicului lor, ridicând nivelul general al literaţiei digitale.

Conform reprezentanţilor companiei, Influencer Accelerator va contribui la crearea de locuri de muncă şi la creşterea economică. Pe măsură ce influencerii se afirmă ca antreprenori de succes, ei pot crea noi locuri de muncă în echipele lor, contribuind la economie şi consolidând şi mai mult marketingul cu influenceri ca sector cheie al economiei digitale.

MOCAPP a fost fondată în 2019, dorindu-şi să revoluţioneze modul în care colaborează influencerii şi brandurile. Prin algoritmi avansaţi şi o platformă uşor de utilizat, MOCAPP a atras peste 90.000 de creatori de conţinut din 48 de ţări. Cu un portofoliu divers de clienţi, de la start-upuri la corporaţii multinaţionale, MOCAPP oferă soluţii de automatizare a marketingului şi servicii specializate în publicitate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.