Warren Beatty revine pe marile ecrane, după 15 ani, cu o peliculă despre miliardarul Howard Hughes

Postat la 24 noiembrie 2016 78 afişări

Warren Beatty revine pe marile ecrane, după 15 ani, cu o peliculă despre miliardarul Howard Hughes

Legendarul actorul Warren Beatty revine pe marile ecrane după cincisprezece ani de absenţă, cu filmul "Rules Don't Apply", un proiect cinematografic personal al starului, despre excentricul miliardar Howard Hughes, informează Reuters.

Acţiunea filmului ""Rules Don't Apply" se petrece la Hollywood, în anul 1958, şi se concentrează pe idila dintre tânărul şofer al lui Howard Hughes (interpretat de Alden Ehrenreich) şi o tânără actriţă naivă, jucată de Lily Collins, care semnează un contract cu studio-ul cinematografic deţinut de magnat.

Hughes a fost un excentric miliardar implicat în industria aviatică, Un accident de avion îi va transforma personalitatea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.