Primul trailer pentru cel mai nou film al lui Martin Scorsese. Celebrul regizor voia să facă filmul încă din 1989

Postat la 24 noiembrie 2016 1495 afişări

Primul trailer pentru cel mai nou film al lui Martin Scorsese. Celebrul regizor voia să facă filmul încă din 1989

"Silence", pentru marele regizor, nu reprezintă doar încă un film, ci este un proiect drag pe care voia să-l realizeze încă de acum din 1989. Filmul este bazat pe cartea cu acelaşi nume a lui Shusaku Endo ce a fost publicată în 1966. Filmul spune povestea a doi preoţi din secolul 17 care călătoresc în Japonia pentru a răspândi creştinismul şi pentru a-şi localiza mentorul. Cei doi (Andrew Garfield şi Adam Driver) trec prin tot felul de peripeţii de-a lungul călătoriei lor.

Scorsese a citit cartea în 1989 şi imediat a achiziţionat drepturile pentru ecranizarea poveştii. Chiar şi în timpul filmărilor pentru "The Aviator", The Departed", "Shutter Island" sau "Hugo", Scorsese s-a gândit la acest film. După filmul "The Wolf of Wall Street" a decis că este timpul să se apuce de treabă.

A ţinut atât de mult să facă acest film, încât nici nu a luat bani pentru regizare, iar Adam Driver, Andrew Garfield sau Liam Neeson au fost plătiţi la nivelul stabilit de Screen Actors Guild sau chiar mai puţin. Producţia filmului a durat 8 luni şi a costat 47 de milioane de dolari, iar la realizarea filmului au participat nu mai puţin de 750 de oameni. 

Adam Driver a slăbit 22,5 kg pentru acest rol de-a lungul a 4 luni şi jumătate. "După ce a terminat filmările, Driver a început să mănânce "un mic dejun triplu", a spus Scorsese într-un interviu pentru New York Times Magazine.

Papa ar putea vedea filmul înainte ca acesta să fie distribuit publicului larg. Luna aceasta, Silence va rula în faţa a 400 de preoţi iezuiţi din Roma şi pentru cinefili de la Vatican. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
regizor,
timp,
celebru,
trailer,
realizare,
carte,
poveste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.