VREMEA se răceşte accentuat. COD GALBEN de ploi în mai multe judeţe din ţară. HARTA zonelor afectate

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 22 septembrie 2014 59 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi însemnate cantitativ, valabilă de luni de la ora 11.00 până marţi la ora 09.00 în mai multe judeţe din ţară. De marţi de la ora 09.00 până miercuri la ora 06.00 vremea se va răci accentuat în sud-estul ţării şi în zona montană.

În cursul zilei de luni, 22 septembrie şi în noaptea de luni spre marţi, în sudul Banatului, zona Carpaţilor Occidentali, Maramureş şi nordul Moldovei va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 20...25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

Marţi, 23 septembrie şi în noaptea de marţi spre miercuri, va ploua pe arii extinse în sud-estul ţării şi în zona montană. Cantităţile de apă vor depăşi local 20...25 l/mp şi izolat 30...40 l/mp. Vântul se va intensifica mai ales în regiunile extracarpatice şi la munte, unde vor fi rafale de 60-70 km/h, iar temperatura aerului va scădea accentuat în toate regiunile. În zona montană înaltă, izolat şi trecător, precipitaţiile vor fi mixte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod galben,
ploi,
racire
/actualitate/vremea-se-raceste-accentuat-cod-galben-de-ploi-in-mai-multe-judete-din-tara-harta-zonelor-afectate-13318252
13318252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.