Un jucător din piaţa serviciilor bancare îşi extinde oferta de soluţii de economisire cu o nouă scadenţă de 15 luni şi o dobândă anuală de 4,4%

Autor: Andra Stroe Postat la 14 ianuarie 2020 70 afişări

Un jucător din piaţa serviciilor bancare îşi extinde oferta de soluţii de economisire cu o nouă scadenţă de 15 luni şi o dobândă anuală de 4,4%

TBI Bank lansează un nou produs de economisire în 2020 – un depozit în lei cu scadenţă la 15 luni şi dobândă atractivă de 4,4% pe an. Produsul se adresează în principal celor care îşi doresc să economisească pe o perioadă cuprinsă între unul şi doi ani, soluţiile disponibile în prezent pe piaţa de profil din România fiind limitate.

Noul depozit TBI Bank poate fi constituit în reţeaua de agenţii sau prin intermediul platformei de depozite online a băncii. Astfel, este accesibil atât consumatorilor care preferă să interacţioneze cu personalul din agenţii, cât şi celor care îşi doresc o experienţă complet digitală şi care, pe lângă dobânda avantajoasă, pun preţ pe timpul economisit şi pe flexibilitatea sporită a acestei soluţii 100% online.

Direcţia strategică a băncii este de a oferi tuturor clienţilor săi un pachet complet de produse şi servicii cu valoare adăugată. Astfel, TBI Bank oferă dobânzi competitive pentru toate depozitele în lei şi zero costuri la constituirea şi administrarea depozitelor, precum şi în situaţia retragerii în numerar a sumelor din depozit la scadenţă. Un alt beneficiu important este dobânda de 1% oferită în caz de lichidare anticipată a depozitului.

Pe lângă noul produs de economisire, începând cu 1 Ianuarie 2020, TBI Bank a actualizat dobânzile oferite la toate depozitele în lei, cu scadenţe care variază între 1 şi 36 de luni, oferind între 1,6% şi 4,4% pe an în funcţie de perioada aleasă. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economisire,
dobanda,
scadenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.