Tineri Manageri de top 2018: Andreea Păun, managing partner, Griffes

Autor: Andra Stroe Postat la 21 iulie 2018 1013 afişări

Tineri Manageri de top 2018: Andreea Păun, managing partner, Griffes

De doi ani, Andreea Păun a mizat pe cartea antreprenoriatului şi a înfiinţat firma de consultanţă imobiliară Griffes, care reuneşte acum patru angajaţi. Despre 2017 spune că a fost un an foarte bun, în care a oferit consultanţă în închirierea a peste 13.000 mp de spaţii de birouri. „De asemenea, a fost anul în care am lansat în premieră serviciul de reprezentare a proprietarilor, cu toate componentele sale, de la strategie şi marketing până la poziţionare, politică de preţuri şi mix ideal de chiriaşi.” 

Despre parcursul său profesional, Andreea Păun spune că în fiecare rol profesional pe care l-a avut a încercat să-şi aducă contribuţia la procesul de dezvoltare şi creştere a companiei. A absolvit Facultatea de Studii Economice în Limbi Străine (secţia Franceză) în cadrul ASE şi şi-a început cariera în Publimedia, unde a lucrat vreme de patru ani. „Am creat produse noi, precum prima publicaţie lunară de business, Target, sau prima publicaţie cu continut plătit, ZF Corporate, la care, ca şi astăzi, când vorbim de o idee nouă, piaţa se uită cu nedumerire - «Dacă nu funcţionează?» sau «Cine va plăti pentru articole vreodată în România?» Şi gradul de rezistenţă la schimbare este uriaş.”

Au urmat opt ani în cadrul Colliers România, unde şi-a început activitatea având atribuţii de comunicare şi unde a făcut, ulterior, paşi către marketing şi apoi în vânzări, zonă în care spune că „m-am simţit cel mai bine”. Ulterior, „am făcut un pas către zona de închirieri de birouri, unde am lucrat cu clienţi având nevoi complexe, în diverse arii, precum deschiderea de centre de servicii, relocări sau consolidări. După opt ani de specializare în domeniul birourilor, în primăvara lui 2016 am decis să construiesc o companie specializată doar pe segmentul de birouri, prima cu capital românesc, fără o afiliere internaţională, cu expertiza şi dedicarea unei echipe locale”.

Cât priveşte planurile pe termen lung, Andreea Păun spune că se vede „lucrând împreună cu proprietarii şi chiriaşii pentru a crea produse sustenabile şi pentru a crea comunităţi care dăinuie, nu neapărat construcţii, ci zone vii care schimbă oraşele”.


34 de ani  

managing partner   

Griffes

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.