Tineri Manageri de top 2018: Cristina Pop, head of asset management, P3 Bucharest Park

Autor: Ioana Matei Postat la 21 iulie 2018 289 afişări

Tineri Manageri de top 2018: Cristina Pop, head of asset management, P3 Bucharest Park

Cristina Pop este responsabilă de activităţile de asset management aferente parcului logistic P3 Bucharest, cu 14 depozite întinse pe o suprafaţă totală de 372.000 metri pătraţi, 15 clienţi şi peste 2.500 de oameni care lucrează în cadrul parcului.

Cristina Pop îşi descrie parcursul profesional drept unul firesc, activând atât prin partea de consultanţă, cât şi de partea proprietarului, dimensiuni care au ajutat-o la înţelegerea domeniului. Ea consideră astfel că rolul actual este cea mai mare realizare din cariera sa de până acum: „Cea mai mare reuşită este unde sunt astăzi, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Toate deciziile şi lucrurile realizate m-au făcut să devin cea mai bună versiune a mea de până acum”.

Pop spune că pasiunea ei pentru logistică a început în urmă cu unsprezece ani în cadrul agenţiei de consultanţă imobiliară Colliers, de unde a făcut apoi pasul spre rolul de asset manager la Valad (actuala Cromwell Property), pe care l-a avut în intervalul 2008-2013. A făcut apoi pasul spre compania de consultanţă imobiliară JLL, ca associate director, pentru ca patru ani mai târziu să facă trecerea spre funcţia actuală.

În 2017, departamentul pe care îl conduce a fost responsabil de preluarea unei suprafeţe industriale construite de 70.000 de metri pătraţi şi de integrarea acesteia în fluxul curent de mentenanţă şi întreţinere tehnică. Totodată, Cristina Pop spune că printre reuşitele de anul trecut se află menţinerea unui grad ridicat al închrierilor şi prelungirea contractelor chiriaşilor existenţi, respectiv un procent de aproape 30% din suprafaţa parcului.


32 de ani  

head of asset management   

P3 Bucharest Park

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.