"Sâni cu sclipici", cum a fost numită tânăra care a lovit un bărbat care a agresat-o în timpul unui festival, susţine că este hărţuită. Ce vrea să facă | FOTO, VIDEO | FOTO, VIDEO

Autor: Alina Mihai Postat la 28 ianuarie 2018 119 afişări

O tânără din Statele Unite, care în timpul unui festival de muzică din Noua Zeelandă a fost filmată cum îi aplică unui bărbat o serie de lovituri după ce acesta i-a atins sânii, a declarat că după ce videoclipul în care este protagonistă a ajuns online este hărţuită, primind chiar ameninţări cu moartea.

Madeline Anello-Kitzmiller, în vârstă de 20 de ani susţine că a primit mii de mesaje degradante, după incidentul de la festivalul Rhythm and Vines, care a avut loc în Noua Zeelandă de Anul Nou.  Mai mult, există persoane care au făcut o petiţie online prin care se cere deportarea sa, iar unii i-au transmis ameninţări cu moartea, relatează Daily Mail.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tanara,
agresare,
lovire,
noua zeelanda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.