Prefabricate pentru toate gusturile

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 ianuarie 2018 92 afişări

Pentru unii ideea de construcţii prefabricate duce cu gândul la cartiere-dormitor din oraşele ţărilor foste comuniste. Pentru alţii, ele pot fi opere de artă în sine, atunci când proiectarea lor este încredinţată unor arhitecţi sau artişti de marcă, aşa cum se întâmplă în cazul proiectului rezidenţial Batulao Artscapes din Filipine, scrie CNN

Prefabricate pentru toate gusturile

Situat la câteva zeci de kilometri de capitala ţării, Manila, Batulao Artscapes urmează a fi inaugurat în anul 2020 şi va cuprinde 6.000 de case, majoritatea prefabricate şi montate la faţa locului. Cumpărătorii unor astfel de locuinţe vor avea de ales dintre modele create de arhitecţi, designeri sau artişti, printre care Marcel Wanders, David Salle ori Lenny Kravitz.

Casele vor fi disponibile la diverse preţuri, începând de la 50.000 de dolari, existând chiar şi unele luxoase (peste 1 milion de dolari), ceea ce demonstrează schimbarea de percepţie asupra locuinţelor prefabricate, care nu mai sunt văzute drept o opţiune doar pentru cei cu buget limitat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.