Peste 1.000 de sindicalişti de la Automobile Dacia pregătesc miting în faţa Guvernului

Autor: Laura Petrescu Postat la 09 decembrie 2017 33 afişări

Peste 1.000 de sindicalişti de la Automobile Dacia şi de la Blocul Naţional Sindical Argeş vor participa, marţi, la mitingul de protest împotriva Guvernului, organizat în faţa Guvernului, nemulţumiţi de transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Viceliderul Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că peste 600 de persoane de la Sindicatul Automobile Dacia şi 400 de la Blocul Naţional Sindical din Argeş vor participa la mitingul de la Bucureşti, organizat marţi, împotriva Guvernului.

“Participăm la acest miting cu peste 1.000 de persoane ţinând cont de ce se întâmplă în Parlamentul României şi că legea privind transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat a trecut de Senat, din ce am înţeles. Avem totul pus la punct. Plecăm marţi dimineaţă, ne întâlnim pe autostradă”, a declarat Iordache.

Potrivit acestuia, Sindicatul Automobile Dacia va continua protestele începute împotriva Guvernului, aceştia nefiind de acord cu transferul contribuţiilor de la angajator la angajat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DACIA,
PROTEST,
SINDICALIŞTI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.