Fiecare poşetă are o poveste

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 decembrie 2017 58 afişări

Ca să atragă atenţia asupra ultimei sale colecţii de poşete de damă în ediţie limitată, casa belgiană producătoare de accesorii de lux Delvaux a apelat la un cineast care să realizeze o serie de filmuleţe ca o mică poveste pentru fiecare articol.

Fiecare poşetă are o poveste

Cineastul angajat, Nic Courdy, este specialist în filme de animaţie şi a creat patru filmuleţe inspirate din universul foarte popularului serial ”Urzeala tronurilor“ pentru cele patru poşete din colecţie, Black Beauty, Golden Glory, Iron Shield şi Queen’s Desire.

Acestea sunt la rândul lor inspirate în principal de moda medievală şi legende medievale şi personajele lor, cavaleri sau vrăjitoare, fiecare piesă fiind disponibilă la un preţ de câteva mii de euro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.