Asfalt SURPAT în timpul nopţii. Autortăţile, alertate să scoată o maşină căzută în groapa formată - GALERIE FOTO

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 10 decembrie 2017 52 afişări

Pompierii din Tulcea au intervenit, duminică dimineaţa, pentru a scoate o maşină dintr-o groapă care s-a produs după ce o magistrală de apă a cedat şi a provocat surparea unei porţiuni de stradă şi trotuar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Detaşamentul de pompieri Tulcea a intervenit în jurul orei 05.00 pe strada Gloriei din municipiul Tulcea, pentru limitarea efectelor eşecului utilităţilor publice. O magistrală de apă a cedat, provocând surparea unei porţiuni de stradă şi trotuar”, arată ISU Tulcea.

Potrivit sursei citate, apelul la 112 a fost făcut de un pompier, plutonier adjutant Cristian Badiu, care locuieşte în casa din dreptul gropii provocate de surparea străzii.

”În jurul orei 04.45, colegul nostru a fost alertat de alarma autoturismului său, care începuse să se scufunde”, mai spun reprezentanţii ISU Tulcea.

Practic, pompierii au intervenit pentru a scoate maşina din groapa produsă de surparea asfaltului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ASFALT,
POMPIERI,
SURPAT

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.