O nouă companie aeriană pleacă din România în februarie

Autor: Ioana Matei Postat la 16 ianuarie 2017 1581 afişări

O nouă companie aeriană pleacă din  România în februarie

Air Berlin şi operatorul low-cost Niki au anunţat detaliile finale legate de programele de vară ale companiilor, ca parte a unui exerciţiu de restructurare ce are ca scop transferarea rutelor axate pe călătoriile leisure de la Air Berlin, la Niki, potrivit ch-aviation.com.

 

Astfel, din februarie, Air Berlin se va concentra pe serviciile internaţionale, precum şi pe rute în Europa şi în pieţele domestice ale Germaniei, în timp ce Niki va zbura pe rute leisure, din moment ce devine parte a Blue Sky, un nou grup aerian orientat pe destinaţii de vacanţă, controlat de TUI, Etihad Airways şi fundaţia Niki Privatstiftung. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
operator,
parasire,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.