Lars Wiechen preia rolul de partener coordonator în departamentul de Consultanţă Financiară al Deloitte România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 30 mai 2016 106 afişări

Lars Wiechen preia rolul de partener coordonator în departamentul de Consultanţă Financiară al Deloitte România

Începând cu 1 iunie 2016, Lars Wiechen va prelua rolul de Partener coordonator în departamentul de Consultanţă Financiară al Deloitte România. El şi-a început activitatea la Deloitte în noiembrie 2014 ca Partener în departamentul de  Evaluare şi Modelare a afacerilor companiei, contribuind la creşterea cu 25% a activităţii departamentului de Consultanţă Financiară.

Alături de Lars, Radu Dumitrescu a fost promovat pe poziţia de Partener şi va coordona ramura dedicată Serviciilor în fuziuni şi achiziţii şi Serviciilor de Reorganizare din cadrul departamentului de Consultanţă Financiară. Radu s-a alăturat Deloitte ca Senior Manager în urmă cu cinci ani, contribuind la dezvoltarea continuă a business-ului şi a membrilor echipei.

Tot de la 1 iunie, noua echipă de Consultanţă Financiară a Deloitte îşi va extinde portofoliul de servicii prin alăturarea echipei de Investigarea fraudelor (Forensic), ca parte integrantă a schimbărilor din departament. Paula Lavric, Director, va continua să coordoneze echipa de Investigarea fraudelor a Deloitte, pe care o conduce de cinci ani. Rezultatele remarcabile obţinute de Paula au plasat echipa sa în rândul celor mai importante din Europa Centrală, alături de echipele Deloitte din Praga, Budapesta şi Varşovia.

Cu o echipă de 40 de profesionişti dedicaţi, departamentul de Consultanţă Financiară al Deloitte România se numără printre cele mai puternice de pe piaţa din România, oferind soluţii integrate de consultanţă în domeniul finanţelor corporative şi suport în tranzacţii unui portofoliu select de clienţi naţionali şi internaţionali, atât în domeniul privat, cât şi guvernamental.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lars-wiechen-preia-rolul-de-partener-coordonator-in-departamentul-de-consultanta-financiara-al-deloitte-romania-15397572
15397572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.