Playstation rămâne cea mai vândută consolă de jocuri video

Postat la 30 mai 2016 182 afişări

Playstation rămâne cea mai vândută consolă de jocuri video

Sony Interactive Entertainment (SIE) a anunţat că a vândut 40 de milioane de unităţi PlayStation 4 până în 22 mai 2016, astfel devine cea mai vândută consolă de la PlayStation® de până acum. De asemenea, vânzările de software PS4 dezvoltat de terţi şi editori ating 270,9 milioane de exemplare vândute până pe 22 mai 2016, atât în magazine cât şi în format digital, pe PlayStation Store.

“Ne vom strădui să oferim o experienţă de gaming şi mai bună pentru clienţii noştri prin extinderea platformei PS4 până la sfârşitul anului fiscal, cu o serie deunică de jocuri, alături de noul sistem de realitate virtuală, PlayStation VR şinoile caracteristici şi servicii inovatoarede reţea.”, a declarat Andrew House, preşedinte şi CEO Sony Interactive Entertainment

În privinţa jocurilor, Uncharted 4: A Thief’s End a fost lansat pe data de 10 mai şi a înregistrat vânzări record la nivel mondial de peste 2,7 milioane de unităţi în doar o săptămână. Portofoliul PS4 va continua să se extindă cu colecţia de jocuri, care include Final Fantasy XV (Square Enix), Mass Efect Andromeda (Electronic Arts), Tekken 7 (Bandai Namco), Gran Turismo SPORT, Horizon Zero Dawn şi The Last Guardian (SIE WWS). De asemenea, comunitatea de dezvoltatori independenţi va continua să ofere o varietate de jocuri inovatoarepentru PS4, printre care se numără Boundless (Wonderstruck), Hellblade (Ninja Theory) şi Pyre (Supergiant Games).

Sistemul PS4 este disponibil în prezent în 124 de ţări din întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/playstation-ramane-cea-mai-vanduta-consola-de-jocuri-video-15396979
15396979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.