Irakul a primit fonduri în valoare de 30 de miliarde de dolari pentru investiţii şi dezvoltare

Postat la 14 februarie 2018 121 afişări

Guvernul irakian a primit fonduri în valoare de 30 de miliarde de dolari sub forma unor donaţii din partea mai multor state, pentru investiţii şi dezvoltare în vederea reconstruirii Irakului, a anunţat miercuri ministrul kuweitian de Externe, şeicul Sabah Khalid Al-Hamad Al-Sabah, relatează Reuters.

Irakul a primit fonduri în valoare de 30 de miliarde de dolari pentru investiţii şi dezvoltare

Reprezentanţi din întreaga lume, în special ţările dezvoltate, Orientul Mijlociu, donatori internaţionali, ONU şi agenţii globale de asistenţă umanitară, au participat luni şi marţi la Conferinţa Internaţională pentru Reconstruirea Irakului.

Discuţiile au vizat alocarea de fonduri pentru reconstruirea ţării devastate de război şi asigurarea unor fonduri de urgenţă pentru milioanele de bărbaţi, femei şi copii afectaţi de confruntările comunităţii internaţionale cu organizaţiile teroriste Al-Qaida şi Stat Islamic.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.