Victor Paul Dobre: Structurile administrativ-teritoriale sub 1.500 de locuitori nu se justifică

Postat la 14 februarie 2018 42 afişări

Structurile teritoriale cu o populaţie sub 1.500 de locuitori ar trebui desfiinţate, pentru că nu se justifică, a declarat, miercuri, la Constanţa, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PNL Victor Paul Dobre. În opinia acestuia, şi numărul de ministere din Guvern ar trebui redus.

Victor Paul Dobre: Structurile administrativ-teritoriale sub 1.500 de locuitori nu se justifică

Victor Paul Dobre a spus că actuala administraţie publică centrală şi locală a României este depăşită, ţara noastră fiind singura din UE care nu a reformat acest domeniu din vremea comunismului.

”Este o administraţie pe care a creat-o Nicolae Ceauşescu şi Partidul Comunist la jumătatea anilor ’60 şi, din păcate, nu a fost schimbată nici în cele aproape trei decenii care au trecut de la Revoluţie. (…)Pe de altă parte, România este singura ţară din Uniunea Europeană care în ultimii 60 de ani nu a adoptat măsuri de reformă majoră, atât administrativ teritorială, cât şi administraţiei publice locale şi centrale, cu excepţia Angliei, dar vorbim despre altă lume”, a spus vicepreşedintele liberal.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.