Evoluţia tehnologiei sprijină dezvoltarea companiilor, dar are nevoie de schimbări în management

Postat la 14 februarie 2018 113 afişări

Tehnologia şi-a făcut lor în vieţile oamenilor într-atât încât dezvoltatorii construiesc dulapuri dedicate Amazon în apartamentele noi iar clienţii permit curierilor companiei să le intre în case, prin intermediul sistemului de acces inteligent care permite livrărir atunci când nu este nimeni acasă.

Evoluţia tehnologiei sprijină dezvoltarea companiilor, dar are nevoie de schimbări în management

Informaţia apare în raportul anual Technology Vision 2018 realizat de Accenture, ce previzionează tendinţele în domeniul tehnologiei cu impact major asupra mediului de afaceri în următorii trei ani. Conform raportului, progresele în domeniul Inteligenţei Artificiale (AI) şi a altor tehnologii accelerează devoltarea de companii inteligente şi le permite acestora să se integreze în vieţile oamenilor. Pentru a realiza raportul compania a intervievat peste 6.300 de manageri IT şi directori de companii din întreaga lume. Mai mult de 4 din 5 respondenţi (84%) sunt de acord că, în prezent, prin intemediul tehnologiei, companiile reuşesc să se integreze perfect în vieţile oamenilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.