Cum a reuşit un tânăr care VINDE MÂNCARE pe MARGINEA DRUMULUL să câştige milioane de dolari

Postat la 14 februarie 2018 169 afişări

Cum a reuşit un tânăr care VINDE MÂNCARE pe MARGINEA DRUMULUL să câştige milioane de dolari

Ziua, britanicul Stephen Bliss, în vârstă de 34 de ani, pare un simplu vânzător de burgeri la food truck-ul ambulant pe care îl deţine. Noaptea însă, acesta tranzacţionează acţiuni online în valoare de milioane de euro, chiar din locuinţa sa din Redcar, U.K. 

 

Potrivit MailOnline, Bliss a început tranzcţionarea acţiunilor în 2014, însă drumul spre succes a fost unul abrupt. Cu toate că din investiţia iniţială de peste 4000 de dolari pierduse aproape jumătate, britanicul nu s-a descurajat, şi a continuat să spere că într-o zi va da lovitura, ceea ce s-a şi întâmplat. În Bliss deţine un fond online de aproape 13 milioane de dolari, strânşi din tranzacţionarea acţiunilor pe platforma socială eToro.

El descrie reţeaua eToro ca fiind asemănătoare cu Facebook-ul, şi spune că cei care investesc bani îi pot lăsa pe comercianţii de top să ia deciziile. De asemenea, îi sfătuieşte pe toţi cei care vor să investească să îşi controleze emoţiile şi se să nu se lase duşi de val. „Veţi vedea că atunci când începeţi să tranzacţionaţi din ce în ce mai mult, mentalitatea vi se va schimba şi vă va afecta modul în care investiţi.” De aceea, Bliss e de părere că înainte de a investi, fiecare trebuie să se autoeduce şi să vadă dacă e pregătit pentru riscurile care pot apărea.

Aproape 7.000 de oameni investesc acum în fondul de acţiuni al britanicului, şi mulţi alţii îl asaltează cu întrebări, pentru a afla cheia succesului. De aceea, s-a gândit să organizeze la Londra un spectacol live de tip Q&A (întrebări şi răspunsuri), pentru a-i ajuta şi pe alţii să înveţe acest tip de business.

Cei care vor să îşi investească banii în eToro trebuie să dispună de o sumă minimă de 100 de dolari, iar comercianţii ca Bliss, care aduc noi investitori, primesc comisioane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.