IKEA recrutează SUTE de angajaţi pentru noul magazin din PALLADY

Postat la 04 iunie 2018 9391 afişări

IKEA recrutează SUTE de angajaţi pentru noul magazin din PALLADY

Ikea a început procesul de recrutare pentru cei 350 de angajaţi din viitorul magazin din zona Pallady, retailerul căutând oameni petru posturi în vânzări, design interior, relaţii clienţi şi servicii. Salariul minim brut oferit de Ikea, pentru o funcţie cu normă întreagă, este de 2.615 lei, adică 1.560 de lei „în mână“, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii companiei. „Este unica cifră legată de salarii pe care o comunicăm în acest moment“.

Situat în partea de est a Bucureştiului, pe bulevardul Theodor Pallady, cel de-al doilea magazin IKEA din România va fi deschis la sfârşitul verii  2018 ca urmare a unei investiţii de peste 80 de milioane de euro, care acoperă valoarea totală a terenurilor şi a construcţiilor.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.