Florin Petrescu este numit în funcţia de HR director al Vodafone România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 mai 2016 193 afişări

Vodafone România îl numeşte pe Florin Petrescu în funcţia de HR director şi membru în echipa executivă de management, începând din 6 iunie 2016. În prezent, Florin Petrescu este HR director în cadrul Citibank pentru grupul de ţări format din Rusia, Ucraina şi Kazahstan, care însumează 4.000 de angajaţi.

Florin Petrescu este numit în funcţia de HR director al Vodafone România

El a lucrat pentru Citi timp de 16 ani, perioadă în care a deţinut mai multe roluri de coordonare în domeniul resurselor umane la nivel naţional şi regional, atât în birourile companiei din România şi din Marea Britanie, cât şi din alte ţări. Din poziţia pe care a deţinut-o, a contribuit la obţinerea de către Citi Rusia a distincţiei de cel mai bun angajator în doi ani consecutiv. A urmat un master în Management internaţional de resurse umane la Cranfield School of Management din Marea Britanie.

Florin Petrescu îl înlocuieşte pe Arun Krishnamurthy, al cărui mandat în poziţia de HR director al Vodafone România se încheie la 1 iulie 2016. Arun Krishnamurthy deţine această funcţie din iulie 2013 şi a avut un rol important în modelarea structurii regionale şi în pregătirea noului sediu central al companiei.

Vodafone România avea peste 3.000 de angajaţi la 31 martie 2016.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 57 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2016, Vodafone avea 462 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 13,4 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/florin-petrescu-este-numit-in-functia-de-hr-director-al-vodafone-romania-15371915
15371915
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.