EXPLOZIE în Marea Britanie: Cel puţin 34 de răniţi în urma unei deflagraţii produse în regiunea oraşului Liverpool

Autor: Mircea Olteanu Postat la 26 martie 2017 2859 afişări

Două persoane au fost grav rănite, iar alte 32 au suferit răni uşoare, după ce mai multe clădiri s-au prăbuşit în localitatea Bebington din apropiere de Liverpool, în urma unei deflagraţii care se pare că a fost cauzată de o scurgere de gaze, relatează BBC News online.

Mai multe case din Bebington, orăşel aflat la sud de Liverpool, au fost evacuate, peste o sută de persoane fiind cazate într-o biserică din apropiere.

O sală de dansuri pentru copii a fost distrusă în întregime, însă din fericire nimeni nu se afla în interior în momentul producerii exploziei.

Serviciile de urgenţă au fost alertate în jurul orei locale 21.15 (ora României 23.15).

Persoanele care au suferit răni mai grave au fost transportate la spitalul Aintree din Liverpool, în timp ce restul răniţilor au fost trataţi la spitalele Countess of Chester şi Arrowe Park din Merseyside.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
EXPLOZIE,
GAZE NATURALE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.