Top 100 cei mai admiraţi CEO: Bogdan Ion, country managing partner la Ernst & Young România şi Republica Moldova

Autor: Ioana Matei Postat la 30 aprilie 2017 506 afişări

Bogdan Ion este country managing partner al birourilor Ernst & Young din România şi Republica Moldova din 2011.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Bogdan Ion, country managing partner la Ernst & Young România şi Republica Moldova

El a acumulat peste 18 ani de experienţă profesională în audit, servicii pentru tranzacţii şi servicii de consultanţă. Are o experienţă vastă în auditarea societăţilor multinaţionale din diverse sectoare industriale (petrol şi gaze, producţie, bunuri de larg consum) a unora dintre cele mai mari societăţi listate la bursă şi societăţi private din Europa de Sud-Est, spre exemplu grupul OMV Petrom, grupul Lafarge/CRH, grupul Lidl, grupul CEZ etc.

Bogdan Ion este licenţiat în Cibernetică şi Previziune Economică în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi are totodată un master în Microeconomie Aplicată în urma studiilor la Universitatea din Orleans, Franţa. Este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie, al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) şi al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor din România (CECCAR), cât şi al Consiliului de Directori al AmCham România.

Într-un interviu acordat anterior, Bogdan Ion a remarcat că nevoile clienţilor evoluează sub influenţa dezvoltărilor din domeniul digital, că piaţa devine din ce în ce mai sofisticată, iar creşterea competitivităţii este posibilă doar prin inovaţie şi cercetare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.