Shachar Shaine, imbuteliatorul Tuborg: E pacat, ca avem pamant asa bun in Romania si nu-l folosim

Postat la 09 august 2009 15 afişări

Shachar Shaine seful companiei United Romanian Breweries Bereprod, crede ca nivelurile pe care le-a inregistrat piata romaneasca a bunurilor de larg consum in ultimii ani nu vor mai fi atinse pe termen scurt sau mediu.

“Noi vedem un trend descrescator cel putin daca luam in calcul primele 2 trimestre, trendul este mai negativ ca inainte. Depinde si despre ce domeniu vorbim. La noi, daca e cald cum e acum nu se va simti criza foarte mult. Totusi oamenii reduc cheltuielile, se gandesc la situatiile mai dificile din viitor. Piata va fi sub anul trecut, chair daca pe alocuri s-a simtit o revenire”.

Shaine estimeaza in aceste conditii o scadere de pana in 10% a consumului de bere, tinand cont ca e foarte cald afara si ca din septembrie va incepe o perioada foarte grea pentru berari.

“Noi nu vrem facilitati de la stat, doar de usurinta in birocratie privind exporturile. Incurajarea agriculturii ar fi benefica si pentru noi si pentru economie. Noi importam foarte mult din materia prima pe care o folosim si e pacat ca avem pamant bun in Romania. A treia masura e infrastructura. E una din cele mai mari probleme din tara.”

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
shaine,
tuborg,
pamant,
bere,
bunuri de larg consum
/video/shachar-shaine-imbuteliatorul-tuborg-e-pacat-ca-avem-pamant-asa-bun-in-romania-si-nu-l-folosim-4729148
4729148
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.