Radu Stoicoviciu, PricewaterhouseCoopers: Romania a primit cu perplexitate criza

Postat la 19 august 2009 32 afişări

Radu Stoicoviciu, partener PricewaterhouseCoopers este de parere ca Romania a primit cu perplexitate criza, fiind din nou surpinsa nepregatita de conjunctura internationala.

“Motivele pentru aceasta perplexitat sunt in primul rand factorii istorici si anume ciclicitatea economica din tara, pe care nu am corelat-o cu cea din alte tari mai dezvoltate.”

Stoicoviciu spune ca romanii au abilitatea de a se adapta la orice schimbare, dar nu o fructifica la maximum.

"Un al doilea element e diversitatea. Ar fi gresit sa ne uitam la criza ca un tot unitar. Sunt sectoare care sunt foarte afectate si altele care nu au o evolutie ciclica si au fost afectate mai putin. Exista servicii care au o cerere mai redusa si altele care au cerere mai mare. Cei care vor trece peste criza vor fi cei care se vor adapta cel mai repede la conditiile existente din piata si vor tine cont si de elementul diversitate.”

 

Urmărește Business Magazin

/video/radu-stoicoviciu-pricewaterhousecoopers-romania-a-primit-cu-perplexitate-criza-4745542
4745542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.