Marius Stancescu: Avem nevoie ca banii sa circule in economie

Postat la 09 iulie 2009 15 afişări

Marius Stancescu presedinte Riff Holding considera ca principalele solutii pentru revenirea economiei nu se gasesc in economia privata, ci in masura prin care guvernul intelege ca motivul principal e blocajul financiar generat de lipsa unei mase monetare necesare pentru activitatile economice.

"Mediul privat trebuie sa cresca productivitatea si sa reduca cheltuielile pentru a suporta mai usor criza. Guvernul trebuie sa inteleaga ca trebuie o infuzie de bani in economie, care sa fie investiti in anumite domenii care pot aduce bani la buget si prin care se poate controla inflatia si deflatia", a mai precizat Stancescu.

Urmărește Business Magazin

/video/marius-stancescu-avem-nevoie-ca-banii-sa-circule-in-economie-4626789
4626789
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.