Cosmin Alexandru: e sosit vremea prioritizarii

Postat la 09 iulie 2009 8 afişări

Cosmin Alexandru presedinte Erudio si actionar la Brandivia, crede ca un prim pas pentru repornirea economiei este crearea unei strategii cu prioritati, pentru ca mediul privat sa se poata orienta catre o zona in care atat mediul privat cat si guvernul sa poata investi resurse.

Desi nu sunt bani si guvernul nu poate investi in toate domeniile, el recomanda stabilirea a 2-3 domenii prioritare, pentru ca mediul privat sa stie unde trebuie sa se eficientizeze si focaliza. "Criza a venit din domeniul imobiliar, acolo unde s-a realizat un blocaj al pietei. La momentul actual pentru a o debloca trebuie reduse preturile pana cand vanzarile si cumpararile sunt repornite. Multi dezvoltatori inca tin preturile sus blocand piata si afectand astfel piata mobilei si cea a materialelor de constructii", spune Alexandru. El considera ca proiectul „Prima Casa” nu e o masura care va reusi sa reporneasca economia.

Urmărește Business Magazin

/video/cosmin-alexandru-e-sosit-vremea-prioritizarii-4626879
4626879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.