Bogdan Spuza, Unicredit Tiriac Bank: In momentul de fata increderea consumatorului creste

Postat la 09 august 2009 24 afişări

Bogdan Spuza, director retail si marketing UniCredit Tiriac Bank spune ca va fi o perioada de volatilitate foarte mare in continuare, dar lucrurile se indreapta spre directia cea buna.

“O prima variabila este increderea consumatorului, care in momentul de fata creste, acesta inca doreste sa ia credite. Per ansamblu a crescut increderea in sistemul bancar. O a doua variabila e reprezentata de cresterea exporturilor.

Atat timp cat competivitatea firmelor exportatoare creste, iar devalorizarea a ajutat acest lucru, avem toate motivele sa avem incredere in economie in urmatoarele luni. Un lucru ingrijorator e insa somajul. Daca firmele se vor restructura drastic reducand numarul angajatilor, acest lucru va duce la o scadere economica majora. ”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spuza,
unicredit,
tiriac,
incredere,
banca
/video/bogdan-spuza-unicredit-tiriac-bank-in-momentul-de-fata-increderea-consumatorului-creste-4745498
4745498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.