Aliz Kosza: Sprijinirea antreprenoriatului ar stopa declinul

Postat la 08 iulie 2009 40 afişări

Aliz Kosza, director general al Fabryo, este de parere ca pentru a reporni economia accentul trebuie pusa pe antreprenoriat, in speta intreprinderile mici si mijlocii si serviciile care au perspectiva si care inca produc.

Acestea companii au viitor si pot contribui la acumularea de sume in bugetul de stat, crea locuri de munca, sunt relativ stabile si au potential de crestere. Un antreprenoriat puternic poate duce la stoparea declinului economic, potrivit managerului Fabryo.

"Viitorul este al francizelor, al marcilor locale, agriculturii, asociatiilor familiale care pot avea un numar mic de angajati. Anumite servicii nu vor fi afectate si anume: serviciile medicale private si cele financiare de consultata".

 

Urmărește Business Magazin

/video/aliz-kosza-sprijinirea-antreprenoriatului-ar-stopa-declinul-4624817
4624817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.